Bent U op zoek naar een invulling van Uw feest, waarbij Uw gasten die normaal gesproken niet van hun stoelen te branden zijn eindelijk ook eens in beweging komen ?? Dan wordt het tijd dat U het Showteam in huis haalt !! U zorgt voor de gasten en zij zorgen voor reuring, beweging, live muziek en interactie. Met het Showteam haalt U een betaalbaar, avondvullend en interactief feest in huis met professioneel en uniek top entertainment. Dit alles middels een drive-in show aangevuld met diverse live gezongen acts in diverse soorten van showkleding. Het Showteam bestaat uit 3 vocalisten waaronder één zangeres en twee zangers, welke zich alle drie tevens zullen presenteren als allround entertainers en allround dj's.

Het Showteam heeft in het totaal 30 live gezongen acts in huis, waarbij bij alle acts andere showkleding wordt gedragen. Zo ziet U o.a. Elvis Presley, The Blues Brothers, Sugar Lee Hooper, Grease, De twee zingende schoonmaaksters, Imca Marina, The Everly Brothers, Micheal Jackson, Gloria Gaynor, Double R, Wild Cherry Rasta Henkie etc etc. Uiteraard is dit maar een kleine greep uit het totale aanbod.

De acts van het Showteam zijn interactief en worden dus middels draadloze microfoons voor het overgrote deel tussen het publiek in gebracht. Daarnaast brengen zij ook nog met enkele gasten van het feest hun ongeëvenaarde Showteam States Quo Contest, zodat deze gasten met levensechte opblaasbare gitaren en pruiken met lange haren op, zichzelf ook een beetje artiest kunnen wanen. Uiteraard zit hier als aandenken voor de winnaar een bijzondere prijs aan vast. De winnaar van dit gebeuren wordt middels applaus door Uw gasten zelf gekozen. Dus.........hilariteit ten top !!

Tussen de acts door schotelen de zangeres en de twee zangers U als Allround DJ's de lekkerste hits voor, zoals o.a. disco, dance classics, partyhits, apres-ski, rock, rock'n'roll, golden oldies etc etc., waarbij ook verzoeknummers altijd welkom zijn. Het repertoire, de acts en de opbouw van de avond, wordt uiteraard in overleg en naar Uw wensen samengesteld.

Het Showteam verzorgd een avondvullend programma incl. licht (2 x 4 par 56), 3 x lichteffecten, 4 x colorchangers, een lichtmengtafel, een rookmachine, een decordoek, een DJ meubel en een professionele geluidsinstallatie tot ± 350 personen.

VOOR MEER VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KLIK HIER

De Foute Feestbeesten / Bling Bling Brothers / Het Showteam